У Кам’янці-Подільському п’яний чоловік побив копа



Чоловік кулаком поцілив у лице правоохоронця. Він був у формі та при виконанні.

У Кам’янці-Подільскому п’яний чоловік вдарив поліцейського. Сталося це у вечір неділі, 23 липня. Вже є вирок суду щодо цієї справи. На розгляд і його винесення знадобилося 18 днів. 

В недільний вечір поліцейські Кам’янця-Подільського райуправління отримали виклик про бійку й вирушили на місце події. О 21:10 вони прибули до магазину "Союз", що на вулиці Князів Коріатовичів, 76а. 

На місці був п’яний чоловік. Він підійшов до сержанта поліції, який був у формі, та почав заважати йому працювати. На словесні зауваження від правоохоронців чоловік практично не реагував. Тому вони вирішили застосувати до нього прийоми з рукопашного бою та кайданки. Саме так вказано у вироці суду.

У відповідь п’яний чоловік вдарив поліцейського. Кулаком правої руки він влучив у праву частину обличчя сержанта. Цим він спричинив легкі тілесні ушкодження. А саме крововилив у верхній губі.

Чоловіка затримали, зібрали всі необхідні матеріали й передали до суду. Розгляд справи вже відбувся і 10 серпня був винесений вирок. Від дня побиття поліцейського минуло 18 днів.

Чоловік повністю визнав свою вину. Йому було призначено позбавлення волі на 3 роки. Такий вид покарання передбачено ч. 2 ст. 345 ККУ. Однак у в’язницю чоловіка не відправлять.

Він уклав з прокурором, потерпілим та адвокатом угоду про визнання винуватості. Зважаючи на це, йому було призначено іспитовий термін на 1 рік та 6 місяців. Протягом цього часу на чоловіка покладені такі обов’язки:

  • періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації;
  • повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання; 
  • не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації

Читайте також:"Небесное військо поповнив Герой із Камʼянеччини".