«Лупаймо сю скалу!»: криворіжців запрошують на другу толоку у Центрі відновлення



В Центрі відновлення військових та цивільних проводитимуть другу толоку: Break the Wall! Перезапуск. Погода буде сприяти плідній праці. Руйнація стін зближує й дає більше свободи. Свободи дій та їхньої реалізації. 

Про це повідомили в ГО "Об'єднання відповідальних громадян". 

"Як ніколи доречним є й класичний франківський образ побудови нового через руйнування старого, виражений у заклику : «Лупаймо сю скалу!». Як ви вже здогадалися, друга Толока у «Центрі відновлення» буде присвячена демонтажу зайвого: перегородок та інших конструкцій. Так ми об'єднаємо невеликі конторські кімнатки у новий реабілітаційний простір, значно більший за площею. У ньому буде більше світла, більше повітря для відвідувачів та персоналу.  Звісно, цікаві історичні деталі ми вже примітили й обов'язково збережемо", - зазначили в ОВГ.

Читайте також: Басейни, коворкінг, тренажерна зала та арт-майстерні: що буде в криворізькому Центрі відновлення військових та цивільних, - ФОТО

"Тож, друзі, потребуємо вашої допомоги. У першу чергу, потрібна груба фізична сила й бажання. Однак, обмеження за статтю відсутні. Чекаємо на кожного волонтера/ку— роботу знайдемо", - додали в Громадській організації.    

Що чекає на учасників?

- Крута справа на користь громади і тих, хто боронить нашу державу

- Знайомства і спілкування

- Смаколики

Про що наполегливо просять організатори толоки?

Вдягнути зручні одяг і взуття, які не шкода забруднити, а також взяти робочі рукавички. Засоби індивідуального захисту (респіратори, захисні окуляри) - вітаються.

(За можливості) Мати із собою інструмент для демонтажу: лом, кувалда, молоток. Маємо своє устаткування й точно вас забезпечимо, але чим більше, тим краще.

Бути привітним і готовим працювати в команді. Ну як без цього?!:)

Толока розпочнеться о 16:00 18 серпня. Щоб долучитися, необхідно заповнити форму.

Про першу толоку у Центрі відновлення читайте у нашому матеріалі: "В нас є спільна мета": у Кривому Розі провели толоку на території, де буде створено Центр відновлення, - ФОТО, ВІДЕО