На Харківщині загинув воїн з Чернігівської області



Леонід Астапов

Під час звільнення Харківщини, у вересні минулого року, загинув мешканець Чернігівської області Леонід Астапов. Проте відомо про загибель героя стало лише нещодавно. 

Про це повідомляє пресслужба Бахмацької міської ради. 

- Отримали сумну звістку про загибель бахмачанина - Леоніда Геннадійовича Астапова, який  вважався зниклим безвісти, - зазначається у повідомленні. 

Леонід народився та жив у місті Бахмачі, закінчив загальноосвітню школу номер 1, потім Конотопське ПТУ. Тривалий час працював на залізниці, на станції Бахмач.

- Після повномасштабного вторгнення російських агресорів 30 квітня 2022 року, як справжній син  рідної землі, не вагаючись, став на її захист. Загинув 10 вересня 2022 року під час  штурмових дій, виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, в районі населеного пункту Веселе Харківської області. Леонід був справжнім Героєм, патріотом своєї Батьківщині. Чесним, сміливим,  щирим, мужнім, відважним, надійним – таким він залишиться в серцях  рідних, друзів та бойових побратимів. Сьогодні наша держава платить надзвичайно велику ціну за свободу і незалежність, за мир і спокій на нашій рідній землі.  Ми втрачаємо її найкращих синів, які віддають за перемогу власне життя. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника, - пише пресслужба Бахмацької міськради. 

Про час та місце поховання Героя буде повідомлено додатково.