Три варіанти використання старих смартфонів: не поспішайте викидати



Нові моделі смартфонів з'являються настільки часто, що модель, яка ще зовсім недавно здавалася актуальною, через кілька місяців виявляється застарілою. Власники обзаводяться новими смартфонами, у старих, здавалося б, більше немає необхідності.

Але не варто викидати старі смартфони - вони цілком придатні для використання як допоміжні засоби як мінімум у трьох варіантах.

Пульт

У кожному будинку є пульти дистанційного керування. Вони майже завжди під рукою, але іноді мають властивість губитися в найпотрібніший момент. Замінити пульт легко - потрібно всього лише завантажити одну із запропонованих програм і встановити її. Смартфон у цьому випадку здатний повноцінно замінити пульт, функціонал залишиться тим самим.

Відео- та аудіоплеєр

Використання програм для відтворення музики та відео сприяє витрати енергії батареї. Якщо хочеться зберегти заряд якнайдовше, для прослуховування музики та перегляду відео можна використовувати старий, запасний смартфон.

Помічник у дорозі

Старий смартфон можна використовувати в автомобілі - наприклад, як відеореєстратор або навігатор. По-перше, це дасть змогу не навантажувати основний гаджет, по-друге, позбавить необхідності купувати спеціальне обладнання.