Військовослужбовці, які наразі лікуються у шпиталі, отримали 150 горняток з щиросердними побажаннями



Днями у Житомирі з нагоди Всесвітнього Дня Вишиванки відбулася акція “Намалюй-подаруй!”, під час якої кожен охочий міг розмалювати горнятко та написати на ньому побажання для наших захисників, які лікуються у шпиталях області.

Загалом в рамках акції жителі Житомирщини розмалювали 150 чашок.

Вчора організатори акції «Намалюй – подаруй» передали горнятка хлопцям та дівчатам, які перебувають на лікуванні у військовому шпиталі.

Підтримка та турбота наразі дуже важлива для наших Героїв. Тому військовослужбовці щиро вдячні жителям області за такі чудові подарунки та теплі побажання.

Згодом Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОВА з нагоди Дня захисту дітей та з метою психологічного розвантаження бійців, проведуть акцію в шпиталі, під час якої захисники розмалюють ангелів, які будуть передані дітям.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям.

Саме завдяки їх сміливості, героїзму, патріотизму, незламності ми продовжуємо боротьбу. Вона ж бо триває на різних фронтах. Вкрай важливо підтримувати військових, донатити, допомагати волонтерам у їх нелегкій щоденній праці. Волонтери, наприклад, закривають чимало важливих питань військових своїми зборами!

Не зупиняймося! Продовжуймо свою боротьбу: і на передовій, і в тилу! Все буде Україна!