Кіберполіція закликає протидіяти російським окупантам у медіа-просторі через відправку у чат-бот «StopRussia | MRIYA»



Кіберполіція пропонує перевіряти та блокувати ресурси, що поширюють фейки та пропаганду, через відправку у бот «StopRussia | MRIYA». Окрім аналізу, бот систематично надає підписникам онлайн-завдання з боротьби в кіберсередовищі та створює інструкції для протидії ворогу на інформаційному фронті.

У чат-боті можна відслідковувати власні активності з надання скарг на ворожі ресурси, а ще — запрошувати друзів та близьких. За це користувач отримує додаткові бали, які можна обміняти на мерч від Кіберполіції.

Як це працює?

Встановіть бота → надсилайте йому на перевірку фейки → блокуйте разом неправдиву інформацію від окупантів нашої землі.

Нагадаємо, що Бот «StopRussia | MRIYA» — це інноваційна розробка від Кіберполіції та волонтерів, що допомагає обороняти інформаційний фронт України. І кожен може бути до цього залучений.

Кіберполіція закликає протидіяти російським окупантам у медіа-просторі через відправку у чат-бот «StopRussia | MRIYA», фото-1

Початок війни дав нам зрозуміти важливість інформаційної підтримки наших військових, а також протидії кремлівським медіа-пропагандистам. Кожен бажаючий може своїми силами зробити важливий внесок для перемоги нашої держави у війні з ворожою пропагандою в кіберпросторі, шляхом виконання онлайн-завдань, які систематично надходять у телеграм-бот «StopRussia I MRIYA», - розповідають в кіберполіції.

Приєднатися до команди кібер-війська можна за посиланням .

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти