Житомир: в «Прозорому Офісі» діє виставка творчих робіт «Заквітчані орнаменти весни», — ФОТО



В «Прозорому Офісі» діє виставка творчих робіт «Заквітчані орнаменти весни»

Сьогодні, 18 травня, у день вишиванки Департаментом соціальної політики організовано виставку творчих робіт студентів «Заквітчані орнаменти весни» Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка та Державного навчального закладу «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира».

Про це інформує Житомирська міська рада. На виставці представлені зразки сучасних та автентичних вишиванок та колекція витинанок.

«До нас у Прозорий офіс щоденно приходить велика кількість людей. Це і люди з інвалідністю, і військовослужбовці, малозабезпечені… В цей день хотілося б підняти їм настрій, створивши таку красиву презентацію і нагадати про наше міцне українське коріння, наш український рід. Хотілося трішки зменшити емоційне навантаження, напругу, яка виникає в наслідок воєнних дій. Дуже приємно, що відвідувачі сьогодні більше посміхаються, заходячи до нас в Прозорий», - розповідає Директорка департаменту Вікторія Краснопір.

Якщо ви маєте на меті відвідати «Прозорий офіс» для отримання адміністративних і соціальних послуг, рекомендуємо зробити це 18 та 19 травня, оскільки виставка діятиме два дні, - наголошують в Департаменті соціальної політики, - Поєднуйте корисне з прекрасним!