Як поліпшити повітря у квартирі, коли прийшло потепління: 3 способи



В Україні вже стабілізувалася тепла погода і яскраве сонце. З настанням теплої пори року все частіше хочеться проводити час на свіжому повітрі, проте роботу і побутове життя ніхто не відміняв.

У квартирах із настанням весни та літа повітря стає важким і неприємним. Ми підготували для вас кілька способів, як освіжити повітря у квартирі.

Як освіжити повітря у квартирі

Для того, щоб дихати в приміщенні в теплу пору року було легше і приємніше, повітря необхідно освіжити. Зробити це можна, насамперед, за допомогою зволожувача повітря. Це пристосування відмінно справляється з потребою поліпшити якість повітря.

У тому разі, якщо зволожувача повітря немає - можна скористатися рушником. Необхідно просто добре намочити рушник і розвісити його у квартирі. Волога буде поступово випаровуватися і зволожувати повітря.

Також для того, щоб запах у домі був приємнішим - необов'язково використовувати хімічні освіжувачі повітря, достатньо скористатися арома-лампами або засушеною корицею, цитрусом, травами. Ці підручні засоби можуть значно змінити аромат у вашій оселі.