У центрі Покровська комунальники відновлюють пішохідні переходи



У Покровській громаді продовжують виконуватися роботи з благоустрою міста. Зокрема, комунальники відновлюють дорожні пішохідні розмітки, щоб мешканцям міста було зручно пересуватися, а автомобілісти дотримувалися правил дорожнього руху.

Сьогодні, 15 травня, роботи проводяться на центральних вулицях міста - Європейській та Захисників України. За словами директора КП "Покровськ авто» Сергія Шевирьова, роботи, за сприятливих погодних умов, триватимуть до кінця тижня.

У центрі Покровська комунальники відновлюють пішохідні переходи, фото-1

Як зауважив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, виконувані роботи є плановими.

У центрі Покровська комунальники відновлюють пішохідні переходи, фото-2


"Покровська МВА прийняла рішення про відновлення  розмітки пішохідних переходів, тому що мешканців громади побільшало, а безпека громадян - на першому місці. Ми зробили аналіз найбільш напружених точок нашого міста, і з врахуванням цих даних вже розпочаті роботи - наносимо розмітку на тих ділянках дороги, де це можливо. Всі роботи виконуються без залучення сторонніх організацій - силами наших КП, що заощаджує кошти громади", - підкреслив Олексій Стебель.

У центрі Покровська комунальники відновлюють пішохідні переходи, фото-3

Варто зазначити, що роботи з благоустрою у ТГ не припиняються. Поновлення пішохідних розміток, встановлення знаків і ремонт світлофорів виконуватиметься згідно зі схемою організації дорожнього руху.