Ворог не може захопити Бахмут і намагається оточити Авдіївку



Російські війська ведуть настання одночасно на чотирьох напрямках, але переважно без успіху. Ворог не може захопити Бахмут, а також намагається оточити Авдіївку.

Про це повідомляє заступника міністра оборони Ганни Маляр.

"Якщо простою мовою підсумувати зведення, то ситуація на Сході в районах ведення оборонної операції залишається досить складною", - пише Маляр.

Вона наголосила, що агресор проводить основні наступальні дії одночасно на чотирьох напрямках, а саме: Лиманському, Бахмутському, Мар'їнському та Авдіївському.

За її словами, противник переважно не має успіху.

Найбільші зусилля зосереджують на встановленні контролю над Бахмутом, намагаються просуватися до центральної частини міста, на окремих ділянках мають незначні змінні успіхи. Але захопити місто не може. оточити місто та блокувати шляхи постачання”, - розповіла Маляр.

Крім того, вона додала, що бої тривають у Білогорівці та Мар'їнці.

Нагадаємо, як раніше повідомили у Міноборони, бої за Бахмут стали найдорожчими для Росії за весь час повномасштабної війни та час не грає на руку російським загарбникам.

Тим часом, українські військові не дають російським окупантам оточити Авдіївку, у своїх спробах противник зазнає значних втрат.