Чернігівський тролейбус 7Т нарешті поїде до КСК



З понеділка, 20 березня 2023 року, тролейбусний маршрут № 7А змінить назву на 7Т та курсуватиме до кінцевої зупинки КСК.

Про це повідомляє "Високий Вал" з посиланням на управління транспорту Чернігівської міськради. 

Це стало можливим завдяки відновленню пошкодженої під час бойових дій контактної мережі в напрямку мікрорайону "КСК". Тепер маршрут №7А скорегували та змінили кінцеву зупинку "Залізничний вокзал" на "КСК". Номер маршруту змінено на 7Т. 

З 20 березня він їздитиме: від проспекту Перемоги, після зупинки "Швейне об’єднання" тролейбус їхатиме вулицею Івана Мазепи до кінцевої зупинки "КСК", й так само у зворотному напрямку.

Водночас тимчасовий тролейбусний маршрут № 3Т повернеться на проспект Перемоги, як це було в довоєнний час (певно, мається на увазі "до повномасштабного вторгнення", - прим.). Це дозволить пасажирам робити зручну пересадку на інші тролейбусні маршрути на зупинці "Центральний ринок".

Нагадаємо, за оновленим маршрутом 7-й тролейбус мав поїхати ще 6 березня, але рішення відклали через аварію на тягловій підстанції. 

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.