Лупцювала та поїла горілкою: у Києві врятували тримісячне цуценя від жорстокої власниці



Столичні правоохоронці врятували маленьке цуценя від жорстокої власниці. Жінка прив’язувала тварину до батареї, била та знущалась.

Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції.

Жалібне скавчання цуценяти почули інспектори з протидії домашньому насильству, які отримали виклик про конфлікт між сусідами у квартирі на вулиці Їжакевича.

У кімнаті посеред розкиданих речей, охоронці порядку помітили маленьке цуценя такси. Воно тремтіло, було знервоване та виглядало наляканим. На запитання правоохоронців, чому собака знаходиться в такому стані та чи належні тут для неї умови для проживання жінка відповідати відмовилась.

Лупцювала та поїла горілкою: у Києві врятували тримісячне цуценя від жорстокої власниці, фото-1

За словами сусідів, власниця тварини не вигулювала песика на вулиці та морила його голодом. Тварину підгодовували сусіди. Аби чотирилапий менш дратував жінку та не скавчав - вона підпоювала його горілкою.

В квартирі ми не знайшли ані корму, ані інших харчів для цуценяти, не кажучи вже про посуд або інші речі для нього, - розповідає старший лейтенант поліції Денис Матвієнко.

Правоохоронці помістили тварину до ветеринарної клініки, де на нього чекало нове випробування. У клініці песику стало зле, йому діагностували важку інфекційну хворобу - відлік життя цуценяти пішов на години. На щастя, лікарі допомогли швидко відшукати потрібну вакцину.

Лупцювала та поїла горілкою: у Києві врятували тримісячне цуценя від жорстокої власниці, фото-4

За весь час рятування цуценяти Денис настільки до нього прив’язався, що коли дізнався про рішення суду і що собаку власниці більш не повернуть, вирішив забрати її собі.

"Боб вже відійшов від хвороби, повернувся до щасливого життя і грається із задоволенням", - розповідає поліцейський.

Читайте також: Притулки у Києві та області, де можна взяти собі домашнього улюбленця

Головні новини Києва - 44.ua у Телеграмі: актуальні та превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час