Провідний виробник промислового устаткування у Коростені має наразі 10 вільних вакансій



Провідний виробник промислового устаткування у Коростені має наразі 10 вакансій із заробітною платою від 9 000 до 18 000 грн та чекає на:

  • водіїв автотранспортних засобів, до обов’язків яких входить працювати на DAF105 та перевозити продукцію заводу по Україні. Необхідно мати посвідчення водія категорії С, Е.
  • майстрів будівельних та монтажних робіт, які мають забезпечувати виконання будівельно-монтажних робіт відповідно до робочих креслень, проєкту; організовувати роботи або виробничі плани та нормативні документи; контролювати додержання технологічної послідовності виробництва та забезпечення належної якості будівельних робіт.
  • енергетиків, які зобов’язані організовувати роботу енергомеханічної служби та її контроль, мати допуск дл роботи з електричними установками напругою від 1000 вольт і більше.
  • інженерів-конструкторів із технічною освітою, вмінням читати і розробляти нормативну конструкторську документацію для виробництва та знаннямтехнологічних процесів виготовлення виробів з металу, програм Compas-3D, MsOffice. Такі фахівці мають розробляти ескізні, технічні і робочі проєкти; розробляти технологічно збиральні і розбиральні вузли та деталі оснащення до устаткування; створювати 3D моделі і 2D креслення згідно з ЄСКД; узгоджувати і супроводжувати конструкторські документації; підбиратикомплектуючі; взаємодіяти з виробництвом. Можливість працювати дистанційно.
  • заточувальників 3 або 4 розряду, до завдань яких входить заточування фрези, пили по металу, по дереву, різці та правка різального інструменту на універсальних верстатах із заточуванням різних пристроїв. А також обслуговування верстатів для заточування інструментів, навчання на підприємстві.

Ознайомитися з усіма актуальними на Житомирщині пропозиціями роботи можна на сайті служби зайнятості: https://cutt.ly/4Dz4cVI або Єдиному порталі вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua.

Оформити підписку на вакансії за регіоном або галуззю можна завдяки чат-боту @DCZWorkNowBbot.

Актуальні вакансії з усієї України на телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості»: https://t.me/worknowdcz.

Джерело: Житомирська обласна служба зайнятості

Провідний виробник промислового устаткування у Коростені має наразі 10 вільних вакансій, фото-1