Уже третя організація відновлює виплати по 6600 гривень: деталі



Українські родини з дітьми можуть отримати виплати в 6600 гривень на людину. Прийом заявок на грошову допомогу розпочала благодійна організація "СОС Дитячі містечка Україна".

Благодійна організація допомагає українцям з березня 2022 року. Грошову допомогу надають прийомним родинам, дитячим будинкам сімейного типу та сім’ям опікунів, що опинилися у скрутному становищі внаслідок військової агресії.

У березні 2023 року знову відкритий набір заявок на отримання грошової допомоги в рамках програми Cash Assistance. Розмір виплат – 2 200 грн на одного члена родини. Це має бути один із батьків та діти до 18 років. Виплати здійснюються протягом 3 місяців 1 раз на місяць. Одна сім’я може подати не більше однієї заявки.

Хто може отримати грошову допомогу:

  • ті, хто раніше не отримували грошову допомогу від "СОС Дитячі Містечка";
  • сім'ї з числа прийомних родин;
  • дитячі будинки сімейного типу;
  • опікунські сім'ї, де виховується хоча б одна дитина-сирота чи дитина, позбавлена батьківського піклування.

Виплати передбачені у 12 областях України: Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Одеській та Дніпропетровській.

Реєстрація заявок для участі у програмі грошової допомоги триватиме до 31 березня 2023 року. Для реєстрації на отримання грошової допомоги необхідно заповнити форму.