Розклад матчів 16-го туру Чемпіонату України з футболу



Футбольна першість країни повернулася після зимової перерви. Починається перший тур національного чемпіонату УПЛ сезону-2022/23. 3-6 березня організовані матчі 16-го туру.

Про це повідомляє сайт 056.

Календарний, 16-й, тур вітчизняної першості відкрився в сьогодні, 3 березня, матчем між "Кривбасом" і "Колосом". Криворізький клуб здобув мінімальну перемогу.

Після 15-го туру в УПЛ лідирує СК "Дніпро-1", який набрав 35 очок. На другому місці – "Шахтар" (33). Далі розташувалися "Динамо" (30), "Зоря" (28) та "Олександрія" (25).

4 березня СК "Дніпро-1" зіграє з "Олександрією", а "Динамо" у своєму першому офіційному поєдинку року поміряється силами з "Інгульцем".

5 березня "Шахтар" зійдеться з "Металістом 1925". Ця гра передуватиме першому матчу "гірників" з нідерландським "Феєнордом" в 1/8 фіналу Ліги Європи, який відбудеться 9 березня у Варшаві.

Завершиться перший весняний тур УПЛ у понеділок, 6 березня, західноукраїнським дербі між "Львовом" і "Минаєм".

Розклад матчів 16-го туру Чемпіонату України з футболу, фото-1

Поєдинки 17-го туру УПЛ відбудуться 11 – 12 березня.

У сезоні-2022/23 беруть участь 16 команд, які змагаються у два кола. Завершення чемпіонату заплановано на 3 червня.

Футбольні матчі в умовах воєнного часу відбуваються без глядачів і з дотриманням обов'язкових правил безпеки. У разі повітряної тривоги команди вирушатимуть до бомбосховища. Укриття повинні бути розташовані не далі ніж за 500 м від арени.

Раніше ми писали, що клуби УПЛ хочуть повернути вболівальників на трибуни українських стадіонів.

Нагадаємо, стало відомо, чи прийматиме футбольні матчі Прем'єр-ліги Дніпро та область.