Був баристою, а став військовим: розповідаємо про чернівецького “Дракона”



Ділимось з вами про захисника, який у свої 22 роки пішов захищати Україну. 

Дані 22 роки, він з Чернівців. Раніше він працював баристою, а зараз він захищає нашу країну від окупантів. 

Про це повідомляєЧернівецький обласний ТЦК та СП. 

Дані з позивним “Дракон” - з сімʼї військовослужбовця. Він ще з дитинства обрав шлях військового, як його покійний батько. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, він вступив до 107 обр ТрО ЗСУ.

Зручний формат новини у нашому Viber

Коли він почув, що 93 об 107 обр ТрО ЗСУ вибуває у район бойових дій, він разом з друзями, з якими перебував у Національному корпусі, попросився виїхати також.

Він разом з побратимами відбивав атаки росіян на Луганському напрямку. Адже загарбники намагаються захопити позиції наших захисників, щоб просунутись. 

«Коли ми були на Луганському напрямку, там можна сказати, що ми пройшли бойове хрещення, і це нам дало змогу відчути усі реалії бою, загартуватися, зробити висновки, набратися певного бойового досвіду»

Зараз він перебуває із підрозділом на Донеччині. Там він виконує обовʼязки оператора БПЛА, тобто керує дронами і знищує окупантів.

«Скажу, що русня тут лізе, як сарана, ніяк не можуть заспокоїтися, та ми їм трішки крила обриваємо. Ось нещодавно знищив руснявих прямісінько в бліндажі внаслідок скиду гранати за допомогою БПЛА. Це мотивує»

Дані каже, що перемога для нього буде тоді, коли українці обʼєднаються та будуть разом розвивати країну. Ось так він бачить свою країну у майбутньому:

“У нас чітка ідея українськості, ми повернули всі наші землі, розмінували території та відбудували знищені домівки, росія виплатила нам репарації, а увесь цивілізований світ ізолював агресора з метою недопущення повтору історії”

Читайте також:

  • Поета та оборонця "Азовсталі" з Чернівців посмертно нагородили орденом
  • Гроші на ЗСУ, а не на бруківку - у Чернівцях проходить пікет - ФОТО, ВІДЕО