Колаборант з Дніпра Царьов вижив і погрожує за тероризм та війну



27 жовтня у Ялті відбувся напад на колаборанта з Дніпра Олега Царьова. У нього стріляли і ледве не вбили. Та лікарі його врятували. Але він не вчиться на помилках і знову пропагує за росію.

Про це повідомляє сайт 056.

Телеканал «Первый Севастопольский» показав інтерв'ю з ексдепутатом Верховної Ради України 53-річним Олегом Царьовим. Зрадник стверджує, що «почувається добре», він також заявив, що не має права розповідати подробиці замаху. Але він звинуватив українські спецслужби.

"Слідство триває, були затримання. Напевно, ще будуть. Я не маю права розповідати подробиці. Але дуже сильно допомогло те, що на роботі були камери і показання співробітників.

Хочу сказати, що терористів ніхто не боятиметься, нехай вони бояться. Рано чи пізно їм доведеться відповісти за те, що вони зробили. За замах, за акти терору, за війну, за те, що вони вчинили з Україною", - сказав він.

Напевно після травм та наркозу його свідомість взагалі заплуталась. Адже всім відомо, що терор в Україні чинять війська рф, які запускають ракети та дрони по мирних містах. І саме ті, на чий бік він перейшов зі зброєю в руках вдерлися на нашу мирну землю, розв'язавши війну, яку назвали "спецоперацією".