Україну накриє атмосферний фронт із заходу: прогноз погоди на 1 листопада у Дніпрі



Листопад розпочнеться в Україні візитом атмосферного фронту із заходу. Тому завтра скрізь пройдуть періодичні дощі, окрім Луганщини.

Про це повідомляє редакція 056.

Синоптикиня Наталка Діденко повідомляє, що у другій половині дня у західних областях, на півночі України та на Одещині опади припиняться.

Україну накриє атмосферний фронт із заходу: прогноз погоди на 1 листопада у Дніпрі , фото-1

Температура повітря знизиться на кілька градусів на заході та у північній частині, вдень очікується +11+14 градусів.

А ось на сході, півдні та в більшості центральних областей ще побуде тепла погода, максимально +15+20, на крайньому півдні до +22 градусів.

У Києві першого листопада збільшиться хмарність, прийдуть разом із атмосферним фронтом елегійні осінні дощі, температура повітря знизиться і впродовж дня не перевищуватиме +14 градусів. 

Прогноз погоди на 1 листопада у Дніпрі 

День буде хмарним - з самого ранку у Дніпрі небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Починаючи з середини дня йтиме дощ, який до вечора стане ще сильнішим.

Україну накриє атмосферний фронт із заходу: прогноз погоди на 1 листопада у Дніпрі , фото-2

Народний прогноз погоди: Здавна перший день листопада вважався проводами осені, зустріччю зими, і святкувався усюди. Якщо цього дня буде холодно і піде сніг, то весна прогнозується пізня й холодна, а якщо сьогодні відлига – наступного року слід чекати на теплу і ранню весну.

Наталка Діденко додала, що надалі буде хоча й свіжа погода, проте серйозного похолодання поки що не видно.

Більш відчутним зниження температури, за попередніми прогнозами, очікується з 12 листопада, проте навіть без нічних "мінусів".