Начальник Криворізької РВА провів нараду з представниками силового блоку, - ФОТО



Сьогодні за участі радника голови Дніпропетровської ОВА Олександра Фастовця відбулася щотижнева робоча нарада з представниками силового блоку району - очільниками Національної поліції, патрульної поліції, поліції охорони, прокуратури, Служби безпеки Україна та ДСНС, командиром 248-ї батальйону 129-ї бригади ТрО.

Про це повідомив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко. 

За інформацією Криворізького районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, протягом минулого тижня співробітниками служби здійснено 91 виїзд, з них - 41 пожежа. Через негоду в суботу, 28 жовтня, здійснено 3 виїзди. Співробітники служби ДСНС знищили 3 одиниці вибухонебезпечних предметів - 2 сучасні елементи від РСЗВ "Ураган" та "Град" у селі Велика Костромка Зеленодольської громади, та один застарілий боєприпас у Софіївській громаді. 

Співробітниками Криворізького міського управління поліції охорони у Дніпропетровській області за минулий тиждень здійснено 182 виїзди та реагування на 27 викликів за тривожною сигналізацією.

Згідно з інформацією Криворізького районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області, у середньому за добу співробітники відомства опрацьовують близько 600 звернень від мешканців громад. Загалом безпекова ситуація в громадах району стабільна. 

За інформацією патрульної поліції, у період з 23.10.2023 року по 30.10.2023 року співробітники відомства опрацювали 1588 завдань. Складено трохи більше 935 адміністративних матеріалів.

Радник начальника Криворізької РВА Юрій Сіньковський доповів, що минулого тижня до Криворізької РВА надійшло понад 100 звернень від військовослужбовців та родин захисників і захисниць. Основні питання - допомога у проходженні медкомісій, організація дообстежень у спеціалізованих клініках та інститутах, у вузькопрофільних спеціалістів. Триває робота з пошуку партнерів у межах України та за кордоном для проходження реабілітації військовослужбовців. Окремо нині стоїть питання організації прийому психологів для захисників і захисниць та членів їхніх родин для підтримки ментального здоров'я.

"Робота на шляху до перемоги триває. Її багато. Але разом ми все здолаємо. З вірою у Сили оборони України та нашого Президента перемога буде за нами в 300%. Слава Україні!" - зазначив Євген Ситниченко.

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.