Всраті вакансії Чернівців 3.0



Як ми і обіцяли, якщо вам сподобаються наші статті про “всраті вакансії”, ми почнемо вести щотижневу рубрику про “крінжові” пропозиції роботи. До речі, ви можете ще почитати наші минулі матеріали: перший та другий. Там ми розповідали й про кухаря, якому заплатять від тисячі гривень,  продавця, якому має бути не більше 40 років й багато іншого від чого ви просто, аби не плакати - сміялись. 

А поки познайомимо вас з новою підбіркою трешових вакансій від яких очі на лоба лізуть. Серед усіх вакансій ми шукали мідь, а знайшли для вас крінжатіну. 

1. Лот номер один “бариста”.

Пропонують майбутньому працівникові від 8 до 12 тисяч гривень. Кілька разів зазначають, що це торговий фургон, а не кафе й не кавʼярня. Ну що ж, шукають людину порядну й охайну, наче все окей. Але наша пісня гарна й нова, починаймо її знову. Шукають віком від 18 до 35 років. Не знаю як ви, але коли я купую каву, то не питаю людину паспорт. Чесно, ніколи такого не було, але може дарма? Раптом кава не смачна не тому що її погано приготували, а тому що баристі 36? Проте у вакансії роботодавець не пише з чим повʼязаний такий віковий “відбір”. Можливо ви знаєте чому так?

Всраті вакансії Чернівців 3.0, фото-1

2. Лот номер два “Работа в такси”

Якщо ви подумали, що авторка безграмотна, то інколи буваю, але не в цьому випадку. Просто наступна вакансія розміщена російською мовою. Одна зі служб таксі вирішила шукати водія у Чернівцях іноземною мовою. По-перше, написано оголошення максимально незрозуміло та “криво”. По-друге, ну серйозно, російською? А чи розглядали варіант, що людина її може просто не знати?

Я вже мовчу, що це порушення закону, коли роботодавець пропонує роботу російською мовою.

Про це говорить й закон, що реклама, яка розміщена в інтернеті, та й взагалі будь-де має бути українською мовою. А розміщення вакансії - теж реклама. Якщо порушили мовний закон буде вам штраф від 3 400 до 8 500 грн. Якщо знову вирішили порушити закон платіть більше - від 8 500 до 11 900 грн. А ви б відгукнулись на оголошення російською?

Всраті вакансії Чернівців 3.0, фото-2

3. Лот номер три “Адміністратор”

За словами роботодавця, “найпопулярніший” заклад міста шукає адміністратора. До вимог звичайно ж додали “приємну зовнішність”. Мені цікаво, а як вимірюється от це “приємне”? Є якась шкала? То б уже додали до вакансії, а то людина вважає себе такою, прийде на співбесіду, а виявляється для вас недостатньо. 

Всраті вакансії Чернівців 3.0, фото-3

Але продовжуємо дивитись обовʼязки. Бачимо, що зовнішності недостатньо, потрібно ще підтримувати чистоту й проводити прибирання. Ну що знову? Цікаво, а за окрему функцію будуть доплачувати. Питання до вас читачі, чи всі адміністратори мають бути й прибиральниками? 

Не забувайте, що ми чекаємо на вас у нашому Telegram. Пишіть нам, якщо побачили трешову вакансію у Чернівцях. 

Дивлячись на ці пропозиції роботи, ми можемо побачити, що для деяких роботодавців є проблемою навіть написати вакансію, вже мовчу про те, щоб знайти людей на роботу. 

Але ми можемо у цьому допомогти, бо одним з наших завдань є не лише розповідати про події й новини, а й допомогти у спілкуванні між авдиторією та бізнесом. Щоб ми змогли вам допомогти, звертайтесь за послугами до нас. 

Поки ми розповіли вам про всі “перлини”, які ми знайшли сайтах з пропозиціями роботи. Але ми ще нагадаємо вас, що шукаємо у нашу команду клієнт-менеджерів. Якщо вас це зацікавило, вам сюди пуньк. 

Читайте також:

  • Всраті вакансії Чернівців 2.0
  • Всраті вакансії Чернівців