"Укрпошта" випустила першу марку під час війни, присвячену військовій нагороді – "Хресту бойових заслуг",- ФОТО



Сьогодні, 26 жовтня, "Укрпошта" випустила першу марку під час повномасштабної війни, присвячену військовій нагороді – "Хресту бойових заслуг". 

Як повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський у Telegram, ця відзнака Президента України вручається найхоробрішим та найвідважнішим. Її отримують люди, які, в умовах надзвичайної небезпеки, роблять героїчні вчинки чи мають значні успіхи в управлінні військами. До прикладу, відзнакою нагородженні Валерій Залужний, Дарія Мазуренко, Олександр Сирський, Кирило Буданов та Дмитро Коцюбайло (посмертно).

- Ми розуміємо, що для кожної родини саме їх чоловік чи жінка в ЗСУ і є тими самими героями. І що круто, відсьогодні Ви можете нагородити чи привітати їх цією маркою, надіславши листівку або лист в частину чи на передову. А Укрпошта обов’язково доставить. Напевно, це буде одним із найсимволічніших та найприємніших подарунків для захисників та захисниць під час важких боїв,- зазначив Смілянський.

Тираж нового поштового блоку становить 450 000 марок. Кількість марок в аркуші - 6. Вартість аркушу 90 грн. Придбати марку можна прямо зараз, у відділеннях та онлайн: https://bit.ly/vidznaka. 

"Укрпошта" випустила першу марку під час війни, присвячену військовій нагороді – "Хресту бойових заслуг",- ФОТО , фото-1