Кінотеатри Кривого Рогу: що подивитись на великих екранах у вихідні, - АФІША



В Кривому Розі в кінотеатрах проходить показ новинок світового кіно - "Вбивці квіткової повні" з Леонардо Ди Капріо в головній ролі, трея частина музичного анімаційного блокбастера "Тролі: Знову разом" та української сімейної комедії "Велика прогулянка ". Тож, кожен знайде собі фільм за смаком. 

Що показують на вихідних в криворізьких кінотеатрах та о котрій проходять сеанси, 0564.ua дізнались на сайтах кінотеатрів "Олімп" та "Мультиплекс". 

Тролі: Знову разом

Криворізькі дітлахи можуть побачити в міських кінотеатрах продовження музичного анімаційного блокбастера на великих екранах! Зустрічайте улюблених героїв у новій яскравій історії сповненій викликів та пригод…

В «Мультиплексі» у Victory Plaza сеанси пройдуть о 10:10, 12:10, 14:10, 16:10 та 18:10. Вартість – від 100 грн.

В «Олімпі» мультфільм показуватимуть о 11:30 ( 21 — 25.10 ), 13:25, 15:20, 17:15. Вартість – від 100 грн.

Щенячий патруль: Мегакіно

Також малеча Кривого Рогу зрадіє тому, що Щенячий патруль повертається у новій анімаційній пригоді! Завдяки чарівному метеориту, що впав на Бухту Пригод, Щенячий патруль отримує нові мега сили для боротьби з противниками. Начувайтеся лиходії, могутні щенята вже близько!

В «Мультиплексі» у Victory Plaza сеанси будуть о 10:00 та 12:20. Вартість – від 100 грн.

В «Олімпі» мультфільм покажуть о 12:10 ( 21 — 25.10 ), 14:00. Вартість – від 100 грн.

Велика прогулянка 

В "Мультиплексі" можна буде переглянути українську сімейну комедію "Велика прогулянка". Сюжет комедії розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченків. Теплими весняними вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» — доля зводить їх на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю». Між ними розпалюється суперечка, яка переростає у гротескну «війну» за місце під мангал. Несподівано з’являється і третій претендент — утікач-корупціонер, що сховав свої гроші на цій же галявині та бере молодших дітей наших сімей у заручники — він вимагає повернути гроші, які зникли зі схованки. Хитрощі, підстави та протистояння, пригоди, несподівані гості та шалені гроші, різні погляди не тільки на рецепт маринаду до шашлику, а й на «як правильно жити». Ця історія про те, якими б різними ми не були і як би не сварились, та перед обличчям спільної загрози ми завжди — єдина потужна сила.

В «Мультиплексі» у Victory Plaza сеанси пройдуть о 10:20 та 20:10. Вартість – від 100 грн.

Творець

У "Мультиплексі" показують бойовик, драма, пригоди, трилер, фантастика "Творець". Наближається війна між людством і штучним інтелектом. Очолити боротьбу за виживання випадає Джошуа, загартованому у спецопераціях колишньому агенту спецназу, котрий горює через зникнення своєї дружини. Його завербовують, щоб вистежити і вбити Творця, невловимого архітектора прогресивного штучного інтелекту. Творець розробив таємничу зброю, здатну покласти край війні... і всьому людству. Тож Джошуа та команда елітних оперативників проникають у темне серце окупованої штучним інтелектом території. Однак там вони з’ясовують, що зброя кінця світу, яку їм доручили знищити, – це штучний інтелект у вигляді дитини.

В «Мультиплексі» у Victory Plaza сеанс буде о 14:20. Вартість – від 120 грн.

Фрілансер 

В "Олімпі" проходить показ комедійного бойовика "Фрілансер". Колишній оперативник спецназу, який застряг на безвихідній роботі, неохоче береться за підробіток на фрілансі, щоб забезпечити приватну охорону журналістки, коли вона бере інтерв’ю у безжального, але бездоганно одягненого диктатора вигаданої латиноамериканської країни. Але під час зйомки, яка назавжди може змінити життя ведучої, вибухає військовий переворот, а незвичайне тріо, опинившись посеред джунглів, буде намагатися врятуватися від жорстоких вбивць та навчитися довіряти одне одному, щоб вибратися живими з цієї халепи.

В «Олімпі» сеанс пройде о 15:50. Вартість – 100 грн.

 Привиди у Венеції

В "Мультиплексі" проходить показ фільму «Привиди у Венеції». Він оповідає жахливу історію, героєм якої стає знаменитий детектив Еркюль Пуаро. Події стрічки розгортаються у моторошній повоєнній Венеції напередодні Дня всіх святих. Пуаро саме вийшов на пенсію і живе наодинці в найгламурнішому місті світу. Одного разу він неохоче відвідує спіритичний сеанс у занедбаному палаццо з привидами. Та коли одного з гостей вбивають, детектив змушений зануритися у зловісний світ тіней і таємниць.

В «Мультиплексі» у Victory Plaza сеанс буде о 19:50. Вартість – від 130 грн.

Вбивці квіткової повні

Історія розгортається в 1920-х роках навколо індіанського племені осейдж, що проживає в американському місті Оклахома. Корінних жителів США вбивають одного за іншим після того, як один з них розбагатів, виявивши нафту. Масові вбивства осейджів привертають увагу ФБР, і воно приступає до розслідування.

В «Мультиплексі» у Victory Plaza сеанси пройдуть о 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 17:00 та 18:00. Вартість – від 100 грн.

В «Олімпі»  сеанс пройде о 18:00. Вартість – 120 грн.

«Екзорцист: Вірянин»

В кінотеатрі "Олімп" проходить показ фільму жаху "Екзорцист: Вірянин". Рівно 50 років тому з'явився один з найстрашніший фільм жаху усіх часів, що зумів шокувати глядачів у всьому світі. Цього року напередодні п’ятниці 13-го розпочнеться нова глава культової історії. Дивіться продовження у новій частині від Blumhouse «Екзорцист: Вірянин»…

В «Олімпі»  сеанс пройде о 19:10. Вартість – 110 грн.

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.