Тепер квиток на київську кільцеву електричку можна купити онлайн



Відтепер у міському додатку «Київ Цифровий» планувати маршрут столичною кільцевою електричкою стало простіше. Крім того, тепер ви зможете придбати квиток онлайн.

Деталі розповіли у пресслужбі «Київ Цифровий».

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Тепер потрібні станції та розклад курсування можна знайти у розділі «Рух транспорту». Квиток можна придбати заздалегідь, а користуючись кільцевою електричкою можна значно зберегти свій час.

Як сплатити проїзд у додатку «Київ Цифровий»:

  • виберіть «Купити QR-квиток» – «Кільцева електричка»;
  • виберіть кількість одноденних квитків та метод оплати;
  • натисніть «Купити».

Квиток на електричку дійсний до кінця доби. Тому в додатку його можна придбати заздалегідь і без корків біля терміналів.

Зазначимо, що електричка ходить цілий день з інтервалом за 1 годину. Тільки в годину пік інтервал скорочується до 30 хвилин. Приблизно за 1 годину 30 хвилин електричка робить повне коло за маршрутом. У вихідні кількість рейсів електрички скорочено через менший потік пасажирів. По маршруту київської кільцевої електрички курсують 14 поїздів: 10 по колу та 4 між станціями «Дарниця» – «Київ-Петрівка». Загальна довжина ліній складає 50,8 кілометра.

Нагадаємо, ми розповідали про те, що з 4 жовтня під час оплати проїзду банківською карткою будуть об’єднуватися кожні два платежі. Це стосується також оплати через Apple Pay або Google Pay.

Також повідомляли, що у Києві змінять умови оплати комунальних послуг, а саме Київська міська адміністрація планує відмовитись від паперових рахунків-фактур по оплаті за комунальні послуги.