Стало відомо, коли у Чернігові відкриють рух по вулиці Любецькій



Як повідомив редакції сайту Чернігова 0462.ua начальник Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Ярослав Куц, рух транспорту по вулиці Любецькій буде відновлено у листопаді і грудні цього року.

Наразі встановлені такі заплановані дати відкриття руху:

  • відрізок від вулиці Вʼячеслава Чорновола до вулиці Ріпкинської – 20 листопада 2023 року
  • відрізок від вулиці Вʼячеслава Чорновола до вулиці Івана Мазепи – 27 листопада 2023 року
  • відрізок від вулиці Ріпкинської до вулиці Широкої – 15 грудня 2023 року.

Пан Куц зауважив, що наразі мова йде саме про відновлення руху транспорту по дорожньому полотну вулиці Любецькій. Тротуари для пішоходів будуть облаштовані пізніше.

Нагадаємо, що згідно рішення Виконкому Чернігівської міської ради вулицю Любецьку було перекрито з 27 березня 2023 року для заміни трубопроводу і облаштування нового дорожнього покриття і тротуарів. Цим рішенням кінцевим строком перекриття вулиці Любецької від вул. Івана Мазепи (бувша Щорса) до вул. Ріпкинської встановлювалося 30 листопада. Пізніше перекриття руху по вулиці Любецькій продовжили аж до перехрестя з вул. Козацька. На відрізку вулиці Любецька довжиною 1200 м проводилася реконструкція водопроводу. Старі чавунні труби діаметром 200 мм замінювали на поліетиленові діаметром 350 мм.

Мешканці навколишніх мікрорайонів відчували істотний дискомфорт від перекриття вулиці, особливо потерпали автомобілісти. У вересні цього року було відкрито рух для проїзду транспорту на перехресті вулиць Любецької та В’ячеслава Чорновола, але інші ділянки дороги залишалися нерухомими. Тож мешканці навколишніх будинків по Любецькій і прилеглим вулицям очікують відновлення руху вже до кінця року. Сайт 0462.uaЧернігівська Медіа Група


Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в 
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!