Окупанти хочуть відремонтувати 37 км "сухопутного коридору" до Криму. Дорога проходить через Маріуполь, - ФОТО



Росіяни активно проводять логістику через Маріуполь. Наразі вони готують до ремонту автомагістраль Ростов-на-Дону – Маріуполь – Мелітополь – Сімферополь. Протяжність ділянки, запланованої до відновлення, становитиме близько 37 км.

Про це повідомляють росЗМІ.

Зазначається, що вже розпочались підготовчі роботи. Наразі окупанти у цілодобовому режимі проводять розмінування та очищення смуги відведення дороги. Наголошують, що хочуть залучити до робіт близько 900 осіб та 470 одиниць спеціалізованої техніки.

Очевидно, що росіяни так квапляться з дорогою, тому що через постійні проблеми з Кримським мостом і неможливістю користуватися залізною дорогою у Приазов'ї, для російської армії стало складно доставляти озброєння та підкріплення на фронт. 

Зараз більшу частину військового забезпечення фронту армія РФ зараз здійснює суходолом через Новоазовськ і Маріуполь. Проте дороги Маріуполя не витримують навантаження, тому окупанти вимушені вирішувати важливі для них логістичні проблеми, щоб забезпечити своїх військових на фронті. 

Нещодавно російські загарбники відкрили рух по новому пост-місту, який також є частиною траси Ростов-на-Дону-Сімферополь

Крім того, вони розпочали капітальний ремонт мосту через річку Мокрий Єланчик на трасі Ростов-на-Дону — Маріуполь — Мелітополь — Сімферополь, а також намагаються побудувати пряме залізничне сполучення з Маріуполем, Волновахою та Донецьком. 

Читайте також: 

Російський диктатор, не виходячи з кремля, "урочисто" відкрив міст у Маріуполі

Окупанти будуть новий міст під Маріуполем та хочуть налагодити залізничне сполучення з Донецьком