Сьогодні останній день роботи Фермерського ярмарку у центрі Львова



У суботу, 14 жовтня, останній день роботи Фермерського ярмарку у Львові у цьому сезоні. Він працює щосуботи з 3 червня.

Тут львів’яни та гості міста мають нагоду придбати товари безпосередньо від виробників. Цьогоріч на ярмарку представлені товари 24 фермерських господарств. Відвідати ярмарок можна з 10:00 до 16:00 год. Про це повідомила Львівська міська рада.

Цьогоріч на ярмарку представлена найбільша кількість фермерів. В останній день відвідувачі ярмарку можуть придати: крафтові хліби, м’ясні вироби, сири та молочні продукти, джеми та плодово-ягідні вина, бджолопродукти, свіжі овочі, фрукти та ягоди. З новинок цьогоріч: крафтове борошно та домашня випічка. Відтак кожен зможе знайти щось для себе.

"Усіх, хто ще не був на нашому ярмарку, запрошуємо востаннє цьогоріч відвідати його та придбати високоякісну продукцію від львівських виробників на свій смак. 13 жовтня наш ярмарок працюватиме з 10:00 до 16:00 години. Приходьте і неодмінно знайдете щось для себе", – запрошують організатори ярмарку.

Фермерський ярмарок на площі Ринок відбувся вже вп’яте. 90% фермерів – власники сімейного бізнесу. Впродовж сезону ярмарок збирає близько 90 тисяч відвідувачів.

Нагадаємо, у 2019 році на площі Ринок у Львові відновили давню традицію проведення фермерського ярмарку. У 30-х роках XX століття найдавнішим та найпопулярнішим був ринок навколо міської Ратуші.

Читайте також: У Львові на три тижні перекриють вулицю Ярославенка