«Не треба суперечити Всесвіту»: бердянець, після окупації рідного міста, вирішив піти на фронт, щоб повернути справедливість



32 річний бердянець В’ячеслав з бойовим псевдо "Болгарин" до повномасштабної війни працював консультантом, а після окупації рідного міста прийняв рішення піти до лав ЗСУ.

Його історію опублікувала Луганська окрема бригада територіальної оборони, передає 061

Життя В’ячеслава з початку повномасштабного вторгнення розпочалося з окупації його рідного міста Бердянська. Родина В’ячеслава була в окупації близько півтора місяця. За першої змоги рідні та близькі виїхали, і тоді чоловік вирішив вступити до лав ЗС України аби виборювати справедливість.

Під час виконання бойового завдання був поранений, пройшовши курс реабілітації та відновлення повернувся в стрій.

Головною мотивацією В’ячеслава є боротьба за справедливість. Після Перемоги України В’ячеслав планує переїхати в інший регіон України та будувати своє майбутнє у вільній демократичній Державі.

"Лишити здоров’я та докласти зусиль, аби вибороти свободу, а потім виїхати і жити у готовій демократії не вважаю доцільним. У кожної людини є свій сенс, і кожна людина мусить пройти той шлях, який визначила їй доля – не треба суперечити Всесвіту", - говорить В’ячеслав.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як запорізькі волонтери створили «агентурну мережу» кравчинь для допомоги ЗСУ.