У Запоріжжі будівельники майже завершили ремонт покрівлі та штукатурення квартир в пошкодженій багатоповерхівці



На вул. Зестафонській,10 тривають роботи з відбудови пошкодженої багатоповерхівки внаслідок ракетної атаки РФ. Наразі будівельники вже замінили вікна і майже завершили ремонт покрівлі.

Про це повідомили в пресслужбі Запорізької міськради, передає 061.

Підрядна організація завершила штукатурення квартир, йдуть штукатурні роботи на сходових клітинах. Мешканці обирають із запропонованих варіантів плитку для санвузлів і кухні.

Встановлено водопровідні та каналізаційні стояки, завершується розводка мереж водопостачання у підвалі. Закінчується монтаж шаф електропостачання, заплановано монтаж радіаторів опалення. Загальна сума фінансування за цим будинком складає близько 77 мільйонів гривень. Фінансування йде за місцевим бюджетом та за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

На цьому тижні по вулиці Сталеварів, 16. забетоновано перекриття між підвалом і 1-м поверхом. Готується опалубка для опорних колон. Укладено гідробар’єр на даху, триває укладка металочерепиці.

На вулиці Кияшка, 22 посилюються несучі конструкції. Завершуються роботи на даху. Ведуться штукатурні роботи, монтаж внутрішніх перегородок. Наступного тижня монтуватимуть системи опалення у квартирах.

На проспекті Соборному, 151 завершується зведення 3-го поверху. Наступного тижня почнуть відбудову 4-го. Триває ремонт під’їздів, покрівлі та утеплення будинка.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Запорізькій ОВА назвали причину відміни тендерів на відбудову по 5 будинкам, що були зруйновані внаслідок ракетних атак