Для обстеження дерев з просверленими стовбурами на "Дружбі" до Кривого Рогу прибули екоінспектори, - ВІДЕО



Вранці 4 вересня Державна екологічна інспекція Придніпровського округу  здійснила комісійне обстеження дерев у Довгинцівському районі Кривого Рогу за адресою вул. Магістральна, 19Б, біля спорткомплексу "Локомотив".

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Ірини Джулаєвої.

Йдеться про обстеження дерев на "Дружбі", де жителі мікрорайону протестували проти МАФізації та пов'язаними з цим явищем плани щодо знесення частини зелених насаджень.

Раніше депутатка Криворізької міської ради Наталія Шишка на своїй сторінці у Facebook повідомила:

"Дуже сумнівним, але все ж орендарем земельної ділянки, на якій ростуть ці дерева, є ТОВ "Рамазанов - 89". Саме цей суб'єкт має намір городити там  чорну халабуду, а дерева йому дуже заважають".

Вона сповістила, що у дерева, які ростуть на території цієї земельної ділянки, було встромлено свердла і зроблено дірки в стовбурах, через які, не виключено, вприснуто якусь рідину для пошкодження дерев.

Для обстеження дерев з просверленими стовбурами на "Дружбі" до Кривого Рогу прибули екоінспектори, - ВІДЕО, фото-1

Фото з Facebook Наталії Шишки

Наталія Шишка подала заяву на обстеження до Держекоінспекції, після чого інспектори і приїхали для обстеження. Як пояснила депутатка у коментарі нашому кореспонденту, для того, аби інспектори Держекоінспекції відреагували на повідомлення про порушення і виїхали на місце для обстеження, необхідно було заповнити заяву у електронному вигляді за формою, яка передбачена на сайті. 

Разом з інспекторами на "Дружбу" прибули і співробітники виконкому Довгинцівської у Кривому Розі районної ради.

Результат обстеження буде відомий згодом.

Читайте також: Аби подолати "МАФізацію" Дружби, криворіжці стали "захисниками площі Захисників" і вийшли на акцію , - ФОТО, ВІДЕО.

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.