Циклон з Чорного моря: у Миколаєві очікуються грози



Сьогодні, 12 серпня, у Миколаєві очікується хмарна, але без опадів погода. 

Як повідомляє синоптик Укргідрометцентру Наталка Діденко, у суботу на півдні України протягом дня очікується суха погода. Температура повітря сягатиме +23 - +28 градусів.

- Температурні вихідні в Україні будуть комфортними. У більшості областей очікується в суботу-неділю +23+28 градусів, на крайньому сході та півдні до +30 градусів. Це вже з наступного тижня почне розкручуватися чергова спекотна хвиля і в кінці наступного тижня знову забігають по півдню та сходу +34+37 градусів. Такий маленький, але такий наглий циклон з районів Чорного моря переміщуватиметься на північ, північний схід і тому найближчої ночі в східних областях, на Запоріжжі, Дніпропетровщині, Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині пройдуть дощі та прогримлять грози. Вдень у суботу грозові дощі залишаться на Сумщині, Чернігівщині та подекуди на Київщині. На решті території України опадів не передбачається - сонце та білі хмарки,- пише Діденко.

За прогнозом Укргідрометцентру, у Миколаєві температура повітря сягатиме до 24 градусів тепла. Синоптики прогнозують, що протягом дня очікується мінлива хмарність, проте без опадів. Вітер досягатиме 3 метрів за секунду. Попереджають про грози. 

Гроза Температура: +24.6°C Вологість повітря: 72% Атмосферний тиск: 756 мм.рт.ст. Вітер: Північно-Східний 3 м/с