Жахливі пліткарки: 5 імен жінок, яким небезпечно довіряти таємниці



Деяким жінкам дуже важко зберігати чужі секрети та тримати слово. До того ж, нерідко до цих якостей додається схильність пліткувати і прибріхувати. Спеціалісти, що вивчають імена, запевняють, що таких жінок можна впізнати за іменем.

Серед власниць п'яти імен найбільше жінок, яким складно тримати язик за зубами, тому з ними краще бути напоготові.

Тетяна

Це зазвичай не злі жінки, але у задоволені попліткувати час від часу вони собі не відмовляють. Таким чином Тетянам легше підтримувати бесіду. Якщо ваша подруга – власниця цього імені, це може бути дуже вигідно, адже завдяки ній ви будете в курсі всіх подій у вашому оточенні.

Катерина

Власниці цього імені люблять перемивати кісточки оточуючим. Особливо їм подобається обговорювати чужі проблеми і невдачі, адже завдяки цьому Катерини тішать власне самолюбство, виглядаючи у вигідному світлі на тлі цих людей. Краще не довіряти цим жінкам свої злигодні.

Надія

Ці жінки вічно скаржаться всім і на всіх: на чоловіка, дітей, начальника. Їх постійно щось не влаштовує у власному житті, через що вони намагаються зробити так, щоб й іншим життя малиною не здавалось. І допомагає Надіям в цьому вміння поширювати плітки, додаючи до справжніх подій власні вигадки.

Маргарита

Жінки з цим ім'ям можуть буквально перетворити чиєсь життя на пекло. Дня не проходить, щоб вони не розвідали чиюсь таємницю і не використали цю інформацію на своє користь. Крім того, Маргарити безвідповідально ставляться до слів, через що здатні руйнувати плани і сподівання інших людей.

Валентина

Більшість з цих жінок – заздрісні та злі особи, які радіють чужим невдачам. Вони поширюють злі плітки, підживляючись цією енергетикою і приділяючи життю інших людей більше часу, ніж своєму власному. Якщо в когось щось складається в житті краще, ніж у них, Валентини можуть піти на підлість.