Цибуля у фарші: коли її краще не додавати



Як би не відрізнялися між собою рецепти котлет, та є один інгредієнт, який кладе до фаршу практично кожна господиня. І це – свіжа цибуля.

Проте, чи такий уже незамінний пряний овоч у цій популярній м'ясній страві, і в яких випадках його краще не додавати.

У чому переваги додавання цибулі до котлетного фаршу

Яку функцію виконує у фарші цибуля:

По-перше, зв’язує всі інгредієнти між собою. По-друге, робить м'ясо соковитішим. Зазвичай сиру цибулю додають до м’ясної маси останньою, перед тим сформувати котлети і відправити їх смажитись.

Що буде, якщо приготувати котлети без цибулі

Якщо ви не хочете, щоб смак овоча не перекривав смак м’яса, цибулю можете не класти. Натомість подайте її окремо у вигляді підливи.

Коли цибулю краще не додавати

Від цибулі у фарші можуть відмовитись також ті, хто планує зберігати котлети в холодильнику протягом деякого часу. Річ у тім, що при зберіганні пряний овоч може зробити фарш кислим та несмачним.