В Одесі судитимуть п'ятьох чоловіків, у яких знайшли психотропи



В Одесі поліцейські відправили на лаву підсудних п’ятьох підозрюваних у правопорушеннях, пов’язаних з незаконним обігом психотропів.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Зловмисників правоохоронці викрили в Київському районі міста. У місцевих чоловіків віком від 26-ти до 43-х років вилучили пакунки з PVP та амфетаміном, що підтверджено експертними висновками.

Зловмисники зізналися поліцейським, що замовляли психотропні речовини через інтернет-мережу, а один з них – «знайшов на вулиці». Однак, усі правопорушники зійшлися у своїх показах в одному, що заборонені речовини зберігали для себе.

«Поліцейські провели досудове розслідування проваджень, розпочатих за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, і за наявності достатніх доказів, висунули фігурантам обвинувачення у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин без мети збуту. Обвинувальні акти правоохоронці скерували до суду. Згідно з санкцією статті, підозрюваним загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17000 до 51000 гривень) або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років», - зазначила старший дізнавач сектору дізнання Одеського районного управління поліції № 1 капітан поліції Юлія Словак.