Під головуванням начальника Покровської МВА відбулась розширена апаратна нарада



15 березня за участю керівників Покровської МВА Сергія Добряка, очільників управлінь і відділів військової адміністрації, представників поліції, СБУ, окружної прокуратури та ДСНС відбулась апаратна нарада.

Під головуванням начальника Покровської МВА відбулась розширена апаратна нарада, фото-1

У ході засідання присутні звітували про стан справ у громаді за лютий та першу половину березня.

Як розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков, сьогодні зусилля комунальників направлені на ліквідацію наслідків 5 ворожих обстрілів, що сталися в лютому, внаслідок яких постраждало 79 приватних будинків та 9 багатоповерхівок.

«Було зашито ОСБ-листами 150 вікон у приватних будинках та понад 300 вікон у багатоквартирних будинках, також замінено 250 листів шиферу на покрівлях приватних будинків», - зазначив Дмитро Візенков.

Під головуванням начальника Покровської МВА відбулась розширена апаратна нарада, фото-2

Для забезпечення стабільного руху автотранспорту дорогами Покровської громади окрему увагу було приділено координації роботи з очищення та посипки доріг. Під час реалізації цих заходів було використано понад 800 тонн посипкового матеріалу.

Почались роботи з облаштування 27 свердловин, 6 з яких вже запущені в роботу.

Під головуванням начальника Покровської МВА відбулась розширена апаратна нарада, фото-3

За словами начальника житлово-комунального відділу, усі комунальні підприємства міста працюють у штатному режимі. КП «Покровська ритуальна служба» виконує благоустрій кладовищ громади – планується підготовка до Великодня та поминальних днів, вивіз сміття та завезення 500 тонн піску.

Під головуванням начальника Покровської МВА відбулась розширена апаратна нарада, фото-4

Працівники КП «Покровськтепломережа» проводили обслуговування котелень і ліквідацію поривів теплотрас, контролювали роботу опалювальних систем елеваторних вузлів в житлових будинках, ремонтували підживлювані насоси.

КП «БКП» виконує прибирання парків, зупинок, інвентаризацію повітряних ліній електромереж.

Під головуванням начальника Покровської МВА відбулась розширена апаратна нарада, фото-5

Під час наради керівники військової адміністрації заслухали звіти представників служби у справах дітей, відділу освіти, культури, окружної прокуратури, ДСНС та Покровського РЕМ.

Під головуванням начальника Покровської МВА відбулась розширена апаратна нарада, фото-6

«Сьогодні енергетики виконують роботи по відновленню електропостачання тільки після аварійних відключень, планові роботи не проводяться, планові відключення не застосовуються. За минулий тиждень відбулись 4 технологічних відключень та одне повне знеструмлення громади у зв’язку з ракетним обстрілом. Також працівниками РЕМ було відпрацьовано 25 заяв, які надійшли до контактного центру на відсутність електропостачання», - зазначив під час наради начальник АТ «ДТЕК Донецькі електричні мережі» Покровський РЕМ Віталій Асіненко.

Під головуванням начальника Покровської МВА відбулась розширена апаратна нарада, фото-7

«Попри близкість фронту громада живе, структурними відділами та комунальними підприємствами Покровської МВА виконуються всі роботи та плануються заходи. У кожного свій фронт, яким ми наближаємо нашу спільну перемогу!», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.