Мешканка Звягельщини позичила телефон, щоб подзвонити рідним, та зникла разом із ним



На Звягельщині жінка ошукала знайомого, взявши телефон під приводом дзвінка рідним, однак і гаджет не повернула, і сама не повернулася. Проти неї відкрили кримінальну справу за шахрайство. Про таке інформує Звягельський районний відділ поліції.

Так, до поліції звернувся 52-річний житель Брониківської громади. Як виявилось, заявник у своєму домі влаштував гостини. Під час застілля 30-річна гостя, мешканка місцевої громади, попросила у господаря його телефон, щоб подзвонити рідним. А тоді вийшла з будинку та пішла геть разом із телефоном.

Правоохоронці жінку знайшли, і вона зізналася: викрадене вже продала, гроші витратила на алкоголь. Телефон правоохоронці вилучили.

– За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) ККУ. Жінці за такі дії може загрожувати покарання від значного штрафу й до 3-річного обмеження волі, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці нагадують громадянам про пильність щодо своїх речей: якщо наміри позичальника викликають сумніви, краще не давати у користування свої гаджети чи подзвонити самостійно абоненту.