Житомирщина: «Обласний центр вертебрології і реабілітації» змінив назву



До уваги жителів Житомирщини! «Обласний центр вертебрології і реабілітації» змінив назву!

“Обласний центр вертебрології і реабілітації” змінив назву і наразі нова повна назва закладу: Комунальне некомерційне підприємство “Обласний медичний центр реабілітації” Житомирської обласної ради.

Про це повідомляє Житомирська обласна військова адміністрація.

Зокрема, з 2023 року реабілітаційна допомога запроваджена в пріоритетних пакетах Програми медичних гарантій. Сформовано відповідну програму реабілітації для постраждалих військовослужбовців із застосуванням медичних, психологічних, фізичних та соціальних заходів.

З лютого 2022 року і по сьогодні реабілітаційні заклади Житомирщини надали допомогу для понад 22 тисяч військовослужбовців. 33 заклади охорони здоров’я Житомирської області заключили пакети на надання послуг по реабілітації з Національною службою здоров’я.

Також зауважимо, що завдяки підтримці учасників спільноти «Бізнес без бар’єрів» – компанії Visa і Ощадбанк, та за сприяння Житомирська ОВА у місті Овруч вже зовсім скоро з’явиться мобільний реабілітаційний модуль.

Довідково. Обласний медичний центр реабілітації займається апаратним та фізіотерапевтичним лікуванням опорно-рухового апарату людини за класичними стандартами МОЗ. Усі лікарі мають профільну освіту та багаторічний досвід.