Раніше судимий 22-річний львів’янин пограбував дитину: його затримали



У Львові поліцейські затримали раніше судимого зловмисника за підозрою у пограбуванні дитини.

17 листопада, близько 17.00, до поліції надійшло повідомлення від 41-річної львів’янки про те, що невідомий зловмисник біля під’їзду будинку на вулиці Зеровій вирвав телефон з рук її 11-річного сина, після чого втік.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, розташованих у рамках програми «Безпечна Львівщина», встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ним виявився раніше судимий 22-річний львів’янин. Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід. Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Читайте також: На Львівщині горів магазин автотоварів