«На жаль, "чорнуха" – реалії української політики»: голова Полтавської облради розвінчав міфи щодо отримання депутатами довідок про інвалідність



Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький зазначає, що офіційних запитів стосовно отримання депутатами документів про інвалідність не надходило ні від ТСК, ні від Нацполіції, ні від будь-яких інших слідчих органів.

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький 18-го листопада.

За словами Біленького, деякі полтавські ЗМІ розповсюдили інформацію, що  Парламентська тимчасова слідча комісія має інформацію про те, що окремі депутати Полтавської обласної ради отримали документи про інвалідність із порушенням закону. Однак ніхто не отримував офіційних запитів від ТСК або Нацполіції. Якщо такі запити будуть – голова облради готовий допомогти розслідуванню.

«Також деякі особи у соцмережах поширюють інформацію щодо наявності довідки про інвалідність у мене. Для уникнення спекуляцій повідомляю: жодних подібних довідок не маю! Я фізично здоровий, чого бажаю і всім своїм опонентам. Останнім часом у соцмережах також розповсюджується щодо мене різноманітна недостовірна інформація дискредитуючого характеру. На жаль, "чорнуха" – реалії української політики», - говорить Олександр Біленький.

Нагадаємо, що Полтавщина отримала від міжнародних партнерів понад 90 генераторів.

Стежте за усіма важливими новинами у нашому Telegram.