Показував «піструна» сусідці, старості села та копам: буковинця арештували на два місяці за багаторазову демонстрацію своїх геніталій



На Буковині місцевого жителя арештували на два місяці за багаторазову демонстрацію своїх геніталій.

Як пише Zaxid.net, подія трапилася ще у травні в селі Ржавинці Чернівецького району. Тоді чоловік спочатку зняв спідню білизну перед сусідкою та її неповнолітньою онукою, потім перед старостою села, а пізніше повторив цей «трюк» перед двома копами, які приїхали на виклик.

«Зневажаючи громадський порядок та існуючі у суспільстві загальновизнані правила поведінки та етики, обвинувачений демонстративно зняв спідню білизну перед жінкою і почав показувати свій оголений статевий орган, виражаючи при цьому непристойні слова та нецензурну лайку, тим самим демонструючи своє зневажливе ставлення до оточуючих», – йдеться у вироку Заставнівського районного суду від 25 жовтня.

Ображена жінка одразу викликали старосту села та працівників поліції, однак хуліган не розгубився і зняв труси перед ним, а згодом і перед двома правоохоронцями.

«Продовжуючи свої хуліганські дії цього ж дня обвинувачений третій раз демонстративно зняв спідню білизну перед потерпілою та працівниками поліції, почав показувати свій оголений статевий орган, виражаючись при цьому непристойними словами та нецензурною лайкою, тим самим демонструючи своє зневажливе ставлення до оточуючих та працівників поліції»

Староста села розповів, що правоохоронці намагалися одягнути білизну назад на чоловіка, але той притримував її руками й спробував вирватися від поліції.

Вину свою на суді обвинувачений не визнав, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння і повністю не пам’ятає, що робив у той день. Чоловік також вважає, що його сусідка не є потерпілою по справі, тому що будь-яких тілесних ушкоджень він їй не завдавав.

Врешті решт суд визнав винним буковинця і призначив йому покарання у виді арешту строком на два місяці.

Відомо, що цього чоловіка і раніше судили за словесні лайливі образи односельчан та побиття. Також його неодноразово штрафували за керування авто в стані алкогольного сп’яніння.