На Полтавщині затримали 19-річного наркокур'єра, який розповсюджував “товар” методом закладок



19-річний юнак мав при собі 59 згортків з наркотиками, які намагався реалізувати методом закладок у різних мікрорайонах Кременчука.

Проце повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

Під час патрулювання міста Кременчука в поле зору патрульних потрапив чоловік, який, побачивши поліцейських, почав підозріло себе поводити та нервувати. Правоохоронці зупинили чоловіка та провели поверхневий огляд. Під час огляду патрульні виявили у громадянина наркотичні речовини, схожі на PVP та викликали на місце події слідчо-оперативну групу територіального підрозділу поліції.

За інформацією слідчих, вилучені речові докази направлено на експертне дослідження, а фігуранта затримано. На даний час вирішується питання щодо повідомлення наркокур'єру про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

На Полтавщині затримали 19-річного наркокур'єра, який розповсюджував “товар” методом закладок, фото-1

За цим фактом слідчим підрозділом поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що на Полтавщині засуджено експоліцейського, який «кришував» наркобізнес своєї знайомої.

Стежте за усіма важливими новинами у нашому Telegram.