Ситуація на Донеччині: росіяни атакували 8 населених пунктів. Одна людина загинула та троє поранених, - ФОТО



Окупанти завдали 12 ударів по Донеччині. Станом на ранок 15 листопада троє людей поранені, щонайменше одна загинула.

Про це повідомили поліція Донеччини та виконувач обов’язків глави Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз.

"Протягом 14 листопада ворог атакував 8 населених пунктів: міста Авдіївка, Залізне, селища Курахівка, Південне, села Миколаївка, Степове, Тоненьке, Яблунівка. Пошкоджено 20 цивільних об’єктів – 18 житлових будинків, господарська споруда, електромережі", - інформують правоохоронці.

За даними ОВА, на Донецькому напрямку близько півночі росіяни завдали ракетного удару по Селидовому — поранено 3 людини, пошкоджено 16 приватних будинків і 8 багатоповерхівок, ще 1 приватний будинок зруйновано. Двічі обстріляна Курахівська ТГ: у Кураховому в зоні ураження промзона, у Курахівці пошкоджено 4 будинки. У Мар'їнській ТГ є влучання на трьох вулицях Красногорівки, обстріляні Катеринівка і Єлизаветівка. В Очеретинській ТГ пошкоджено сільгосппідприємство у Соловйовому. Поодинокі обстріли зафіксовано в Авдіївці.

На Горлівському напрямку пошкоджено 6 об'єктів в Яблунівці Іллінівської ТГ і 4 приватні будинки у Миколаївці Костянтинівської ТГ. У Торецькій ТГ пошкоджено будинок і 2 інфраструктурні об'єкти у Торецьку, а також 4 будинки у Залізному. 

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську, 2 об'єкти соціальної сфери у Торському Лиманської ТГ.

Читайте також: Росіяни вночі обстріляли багатоповерхівку у Селидовому. Під завалами знайшли тіло жінки, - ФОТО