В Севістополі поховали начальника штабу, який знищував Маріуполь



В Севастополі поховали начальника одного з російських штабів, який знищував Маріуполь

У Севастополі відбулися похорони начальника штабу 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту, учасника боїв за Маріуполь Яна Суханова. 

Про це повідомив гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв у своєму Telegram-каналі.

Він стверджує, що Суханов отримав поранення в Маріуполі. Під час лікування в московському госпіталі лікарі нібито виявили в нього захворювання, яке «не дозволило організму впоратися з отриманими пораненнями».

Суханов брав участь у війні проти України з 24 лютого 2022 року. Він керував 810-ю бригадою, яка брала участь у захопленні Маріуполя та облозі Азовсталі.

18 травня 2022 року управління стратегічних комунікацій ЗСУ повідомило про удар по командному пункту 810-ї окремої бригади морської піхоти (в/ч 13140, Севастополь) Чорноморського флоту РФ. Унаслідок артудару було ліквідовано трьох офіцерів командного складу російської армії, ще 14 дістали поранення. Серйозні поранення дістав, зокрема, Ян Суханов.

Развожаєв не забув нагади про минулі «заслуги» злочинця на території Сирійської Арабської Республіки, а також в інших "гарячих" точках, які створює на мапі світу Російська федерація. 

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube