Буцав ногами та підкидував: у Києві неадекватний чоловік знущався зі свого собаки, – ВІДЕО



Нещодавно стався шокуючий інцидент в одному із парків Києва. Дві дівчини стали свідками жахливого моменту, коли чоловік жорстоко поводився з цуценям йоркширського тер'єра, тягаючи його на повідку, іноді підкидаючи й б'є його ногами.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

У повідомленні йдеться, що ці жінки не лише зафіксували пригоду на відео, а й викликали службу порятунку за номером 112. Коли патрульні прибули на місце, вони знайшли ту саму людину із собакою.

Чоловік не зміг пояснити причину своєї поведінки. Рятувальники доставили цуценя до ветеринарної клініки, де його оглянули та залишили на лікування. У той час як власника собаки передали до рук слідчих для розгляду того, що сталося.

У поліції нагадали, що згідно зі статтею 299 Кримінального кодексу України, за жорстокість щодо тварин передбачається покарання у формі позбавлення волі на період від одного до трьох років або арешт на строк від двох до трьох років, при цьому тварина може бути вилучена.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що на території парку імені Рильського в Голосіївському районі Києва створюють новий простір для вигулу собак. За даними комунальників, майданчик матиме площу 500 м. кв.

Крім того, повідомляли, що у Центр порятунку диких тварин на Київщині з Полтавської області потрапила молода вовчиця на імʼя Венера. Її придбали як звичайне цуценя, проте, коли тварини виросла, виявилось, що це хижак.