Чи відвідують чернігівці театр та кіно: відповіді перехожих



Аби пережити цей час, кожен має знайти те, що його надихає. Оскільки в Чернігові вже стартував театральний сезон, ми запитали перехожих на вулицях, чи відвідують вони вистави? А також концерти, виставки, кінотеатр? Що сподобалося? Чи, може, вважають, що це зараз не на часі?

Тетяна, медична працівниця

Театр і виставки не відвідую, а от на фільми ходжу. Бачила «Довбуша», і мені цей фільм дуже сподобався. Хотілося б більше українських стрічок. Я вважаю, що театр і кіно завжди на часі, адже актори – теж люди, їм треба заробляти, годувати родину. До того ж, під час тривоги люди мають можливість спуститися в укриття.

Чи відвідують чернігівці театр та кіно: відповіді перехожих, фото-1

Яна, бухгалтерка

З початку вторгнення не була ні в театрі, ні в кіно, ні на виставках. Хотілося б сходити на фільм, але не знаходжу часу, бо маленька дитина. Після перемоги обов’язково сходжу і в кінотеатр, і в театр. Раніше у війни і народжували, і святкували, і одружувалися, тому вважаю, що театр та інші розваги мають бути – життя триває. Я підтримую благодійні заходи, це завжди на часі.

Оксана, вихователька

Давно не відвідувала театр, але до 24 лютого любила ходити. Планую сходити в молодіжний на виставу, де грає мій улюблений актор. Називається «Сховище». Перед війною ходили у драмтеатр, це гарна можливість відпочити морально. Навіть у воєнні часи людям потрібно розвантажуватися.

Чи відвідують чернігівці театр та кіно: відповіді перехожих, фото-2

Павло, вантажник

Уже не ходжу нікуди - не той вік. У молодості ходив у кіно, а зараз немає бажання. А от жінка буває там з дітьми та онуками. Я шість днів працюю, тож на сьомий хочу просто вдома побути. Це правильно, що людям в такий час є, куди сходити, повести дітей. Головне, щоб це було безпечно.