В Одесі чоловік викрав чужий несправний автомобіль, - ФОТО



В Одесі поліцейські повідомили чоловіку про підозру у незаконному заволодінні автомобілем. Він хотів відремонтувати чужу машину та планував на ній їздити. Щоправда власник був проти таких планів, тому викликав поліцію. За скоєне фігуранту загрожує обмеження або навіть позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.  

До поліції звернувся містянин та повідомив, що в нього викрали несправне авто, яке ще вранці він бачив на парковці на Люстдорфській дорозі, а ввечері, повернувшись з роботи, виявив відсутність ТЗ.

Оперативно відреагувавши на повідомлення, патрульні за кілька хвилин на тій самій вулиці розшукали зниклу автівку Mitsubishi та зловмисника, який її забрав з місця паркування.

В Одесі чоловік викрав чужий несправний автомобіль, - ФОТО , фото-1

Слідчі з’ясували, що містянин, з яким були ще двоє громадян, які не підозрювали, що мають справу з правопорушником, зламав двері в чужій автівці, проник у салон і спробував її завести, але через відсутність акумулятора поїхати не зміг. Щоб відкотити авто до себе додому на сусідню вулицю, він покликав на допомогу двох людей, яких запевнив, що транспорт, належить йому.

Правопорушника викрили саме тоді, коли він штовхав несправну автівку зі ще одним чоловіком, а за кермом знаходилась дівчина, яка регулювала напрямок руху.

Зі слів зловмисника, він планував відремонтувати транспортний засіб та використовувати у власних цілях.

Автівку поліцейські вилучили та повернуть її власнику після проведення всіх необхідних слідчих дій. Фігуранту ж загрожує обмеження або навіть позбавлення волі.