“Агентство безпеки СБМ” має найбільшу довіру серед ужгородців”, – Євген Молнар



У місті Ужгород діє близько п’яти охоронних компаній, які надають послуги з охорони житла, майна, безпеки життя людей, однак за 15-25 років на ринку ні одна з них не може зрівнятися по кількості об’єктів, які охороняє “Агентство безпеки СБМ” і це не просто слова. Зараз доведемо.

Наше онлайн-видання "Сайт міста Ужгород" вже довгий час моніторить безпековий сегмент по місту Ужгороду, тож нам вдалося натрапити на наступну цікаву інформацію.

За 9 років на ринку “Агентство безпеки СБМ” нараховує найбільшу кількість об’єктів в місті Ужгороді, які перебувають під охороною компанії. Це понад – 2 200 об’єктів.

Краще один раз побачити ніж 100 разів почути.

З цього приводу на своїй офіційній Facebook-сторінці прозвітував СЕО Євген Молнар:

Тільки уявіть понад 2 200 компаній, будинків чи підприємств, що довірили свою безпеку СБМ.

Без сумніву – це найбільша кількість об’єктів серед приватних охоронних компаній в місті Ужгороді, про що свідчать: довіра клієнтів, швидкість прибуття на місце події групи швидкого реагування (до 5 хвилин), найбільший асортимент охоронних послуг та доступна ціна.

Послугами цієї компанії вже скористалися топові українські артисти такі, як ТНМК, Монатік, Тіна Кароль, Калуш, Макс Барських, гурт Hardkiss та інші, однак це додало ще більше відповідальності у роботі команди, – ділиться СЕО Євген Молнар.

Обрати та замовити послугу з охорони об’єктів, івентів чи безпеки власного життя ви можете за посиланням на офіційному сайті “Агентства безпеки СБМ”, або ж завітати до офісу, за адресою: Швабська, 37 чи звернутись за номером телефону: 050 293 1512

Підписуйтесь на “Агентство безпеки СБМ“ в соцмережах Facebook, Instagram, аби не пропустити новинки та акції від компанії.