До звільнених від російських військ сел Луганщини доставили продукти та речі першої необхідності



На Луганщині мешканці звільнених від російських загарбників сіл отримали життєво необхідну допомогу у вигляді продуктів харчування та інших товарів.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

“Ми усіляко намагаємося допомогти підготуватися до зими тим, хто ще не вирішив виїхати з прифронтових населених пунктів. Зокрема, учора в Невському роздали набори із речами першої необхідності, а поліцейські допомогли доставити жителям сіл ще 220 буханок хліба. Набори продуктів та гігієни одержали мешканці Греківки та Макіївки. Вони все ж таки хочуть пережити холодну пору року в рідних домівках. Приймаємо від цих луганчан кожен запит. Водночас, готові у будь-який момент допомогти з евакуацією, доки безпекова ситуація дозволяє”, - повідомляє начальник Луганської ОВА Артем Лисогор. 

Жителі Невського отримали посуд, матраци, ковдри, подушки, постільні білизни, карематі, сірники, свічки, запальнички та ліхтарі з зарядкою на сонячних батареях.

Нагадаємо, що недавно поліцейські Луганщини також доставляли мешканцям окупованих сіл необхідні речі: їжу, теплі речі та зв'язок у вигляді Starlink. 

Ірина Мостепанюк