У Первомайській СТГ збираються капітально відремонтувати будівлю селищної ради за 6,5 мільйонів гривень



У Первомайській селищній територіальній громаді збираються провести капітальний ремонт Будівлі селищної ради за 6 мільйонів 511 тисяч 154 гривні. 

Про це свідчать дані системи ProZorro, повідомляє 0512.

Тендер був оголошений ще 3 листопада, а аукціон заплановано на 14 листопада.

Згідно з технічним завданням, підрядник має провести демонтаж пошкоджених елементів будівлі, відремонтувати покрівлю, встановити нові металопластикові вікна, провести капітальний ремонт будівлі, встановити нову електропроводку і т.д.

Провести капітальний ремонт будівлі підрядник має до 31 грудня 2024 року. Крім того, строк гарантії експлуатації реконструйованої будівлі має становити 10 років. 

У коментарі 0512, начальник Первомайської селищної військової адміністрації Максим Коровай розповів, що капітальний ремонт буде відбуватись здебільшого коштом донорів. 

- Близько 2-2,5 мільйони гривень ми використаємо з місцевого бюджету. Це кошти з державної дотації. Рік тому, після деокупації громади, ми зробили технічне обстеження будівлі, згідно з актом обстеження мінімальна сума для відновлення будівлі - це 6,5 мільйонів гривень. Зараз частина робітників адміністративної сфери перебуває у Миколаєві. Інша частина майже щоденно приймає людей у місцевому гуманітарному хабі. Наразі ми шукаємо донорів, щоб здійснити ремонт будівлі. Тут немає ніякої корупції, - сказав Максим Коровай. 

Нагадаємо, Первомайська селищна територіальна громада, що знаходиться за 40 кілометрів від Миколаєва, фактично кожного дня потрапляла під обстріли російських військових та частково пережила окупацію.