У Миколаєві чоловік пошкодив майно в кафе, а потім у відділенні поліції побив патрульного



У Миколаєві поліцейські затримали чоловіка, який спочатку в місцевому кафе влаштував дебош, а після того, як його доставили до відділення поліції, побив патрульного.

Як повідомляє відділ комунікації поліції у Миколаївській області, ввечері 5 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із закладів міста відвідувач поводить себе неадекватно та пошкоджує майно закладу. На виклик прибули патрульні поліцейські, які доставили дебошира до відділення поліції № 2 Миколаївського райуправління. Під час спілкування із правоохоронцями у відділку поліції правопорушник продовжував поводити себе зухвало. На вимогу патрульного припинити протиправні дії, фігурант завдав йому удар по обличчю.

Слідчі затримали 40-річного дебошира в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків».Нині затриманому оголосили про підозру. За скоєне йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше у Миколаєві чоловік побивполіцейського