Як у Чернівцях планують вирішувати проблему заторів



Під час поїздок Чернівцями громадським транспортом від людей часто можна почути скарги на затори на основних дорогах. Особливо зранку та ввечері. чи планують у місті вирішувати цю проблему?

Чернівчани регулярно скаржаться на пробки на основних міських "артеріях" - особливо вранці, коли люди їдуть на роботу і навчання, і ввечері, коли повертаються додому.

То чи планує міська влада вирішувати цю проблему, і як саме?

Не так давно у своєму Facebook міський голова Роман Клічук відповів на питання щодо проблеми заторів від Гравітону до Фастівської. Голова розповів, що у планах - розширювати транспортну розв'язку в районі Фастівської/Руської/Винниченка та змінювати систему регулювання світлофорних схем. Паралельно будуть ремонтувати вулиці Пчілки та Комунальників, щоб зменшити навантаження на Руську.

Підпишіться на наш Telegram

Зручний формат новини у нашому Viber

Ми також вирішили дізнатися, як у Чернівцях планують розвʼязувати проблему заторів. У відповідь на наш запит Департамент інфраструктури і благоустрою повідомив, що планує і далі проводити поточний та капітальний ремонт вулиць. Завдяки цьому мешканцям міста має стати зручніше пересуватися на автомобілях. Також люди матимуть змогу обʼїхати найбільш завантажені вулиці іншими вулицями, тим самим зменшуючи затори.

Читайте за цією темою:

  • Чому у Чернівцях затягнувся ремонт дороги на Кафедральній
  • Коли у Чернівцях "закопають" вулицю Кафедральну
  • Зрада відміняється - що у Чернівцях із повторним капремонтом вулиці Руської
  • Коли у Чернівцях відремонтують розриті дороги, і чому роботи тривають довго